Munaton raparperi-rahkapiirakka


AINEKSET:

Pohja:
150 g voita
1 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta

Täyte:
250g maustamatonta maitorahkaa
0,5 - 1 dl sokeria 
n. 250g raparperia pilkottuna
1 rkl perunajauhetta

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi ja painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.
2. Sekoita maitorahka, sokeri, perunajauho ja pilkottu raparperi keskenään. Kaada pohjan päälle.
3. Paista 200-225 asteessa kunnes reunat ruskistuvat.
4. Tarjoile esimerkiksi vanilijakastikkeen tai jäätelön kanssa!


HUOM! Samalla ohjeella saa mitä vain rahkapiirakkaa tehtyä, vaihtaa vain raparperin esimerkiksi marjoihin jne. 




Kommentit

Suositut tekstit