Carmelitas neliöt


AINEKSET:

3,5dl vehnäjauhoja
2dl kaurahiutaleita
2,5dl sokeria
2tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
150g huoneenlämpöistä voita
1dl maitoa

Täyte: 
1 prk (n.400g) karamellisoitua kondensoitua maitoa
100g tummaa suklaata

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Sekoita kulhossa vehnäjauhot, kaurahiutaleet, sokeri, vaniljasokeri ja leivinjauhe. Lisää huoneenlämpöinen voi ja nypi murumaiseksi seokseksi. Ota 1,5dl seoksesta syrjään ja jätä odottamaan. Lisää loppuun muruseokseen maito ja sekoita tasaiseksi.
3. Kaada taikina vuokaan (itse käytin n.20x25cm vuokaa) ja painele tasaiseksi. Pistele pohja haarukalla.
4. Esipaista pohja uunin keskitasossa n. 15min.
5. Kaada päälle kondensoitu maito ja ripottele päälle suklaarouhe sekä lopuksi syrjään ottamasi muruseos. 
6. Paista uunin keskiosassa vielä n. 15min. Anna jäähtyä ja nauti!




Kommentit

Suositut tekstit